Rüyada birden fazla civciv görmek

Rüyada birden fazla civciv görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, maddi gücünü yitireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla civciv gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir veya liderlik rolü gerektiren işlere soyunup soyunamayacağınız konusu üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada birden fazla civciv görmek büyük bir sorun oluşacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla köpek yavrusu görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla tuvalet görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada birden fazla bıçak görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla göz görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla karınca görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine delalettir.

Rüyada birden fazla doğum yapmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla örümcek görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, ünleneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments