Rüyada çok büyük nehir görmek

Rüyada çok büyük nehir görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, hayatının düzene gireceğine inanılır.

Rüyada çok büyük nehir gördüyseniz:

  • Bağlayıcı veya engelleyici şeylerden kurtulun.

Rüyada büyük nehir görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir nehir görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehirde büyük balık görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük nehir görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehir yatağı görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine inanılır.

Rüyada nehirden balık yakalamak elindeki malların gideceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin nehir görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, işlerinde verimsiz hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehirde yüzdüğünü görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments