Rüyada büyük nehir görmek

Rüyada büyük nehir görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, her zaman çok üzgün olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada büyük nehir gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, ummadığınız bir yerde beğeneceğiniz biriyle tanışabilirsiniz.

Rüyada nehirde büyük balık görmek para sahibi olacağına, zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada çok büyük nehir görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük nehir görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir nehir görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine rivayet eder.

Rüyada nehir ve köprü görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dicle nehir görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına delalettir.

Rüyada ormanda nehir görmek istediği noktalara ulaşacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehir üzerinden geçmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments