Rüyada nehir yatağı görmek

Rüyada nehir yatağı görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, doğru bir karar verileceğine, borçlarından kurtulacağına, işlerine bereket geleceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada nehir yatağı gördüyseniz:

  • Sizden farklı bir geçmişi olan veya sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle iletişim kurmanız yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada nehir yatağı görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, edilen duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada bulanık nehirden geçmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı nehir görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada orman ve nehir görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada nehir ve balık görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına delalettir.

Rüyada nehirde sandala binmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada nehirde halı yıkamak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz nehir görmek işlerinin yarıda kalacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments