Rüyada nehirden balık yakalamak

Rüyada nehirden balık yakalamak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, gelirinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada nehirden balık yakalamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize daha fazla güvenmeniz gerekiyor.

Rüyada nehirden balık yakalamak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işarettir.

Rüyada nehirde balık yakalamak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine işarettir.

Rüyada nehir ve balık görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehir balık görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirde balık tutmak böylece daha büyük adımlar atılacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehirde yüzen balıklar görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehirde büyük balık görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine inanılır.

Rüyada nehir içinde balık görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments