Rüyada çocuğu düşerken görmek

Rüyada çocuğu düşerken görmek yüksek mevkilere getirileceğine, ticaret sektörüne atılacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada çocuğu düşerken gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada çocuğunu kuyuya düşürmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun havuza düştüğünü görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına işaret eder.

Rüyada düşen çocuğu görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, çok hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu suya düştüğünü görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, örnek insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu denize düşürmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun yere düştüğünü görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine yorulur.

Rüyada çocuğun balkondan düşmesini görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments