Rüyada çocuğunun kazada yaralandığını görmek

Rüyada çocuğunun kazada yaralandığını görmek borçlarının biteceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun kazada yaralandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmış ya da yolun sonuna gelmiş hissedebilirsiniz.

Rüyada çocuğunun kazada yaralandığını görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, daha fazla kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada araba kazasında yaralanmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına inanılır.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada trafik kazasında yaralandığını görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada trafik kazasında yaralanmak dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinin kazada yaralandığını görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun trafik kazası geçirdiğini görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada bir çocuğun yaralandığını görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Vahide

Rüyamda oğlum futbol kursuna başlamış yanında hocası var oğlum da bisikletle yavaş yavaş gidiyor hocaya çarpmamak için fren yapıyor ama ayağı bisiklette zarar görüyor ayakkabısı parçalanıp ayağı yarılıyor kanıyor biraz