Rüyada birinin kazada yaralandığını görmek

Rüyada birinin kazada yaralandığını görmek tövbelerinin allah’a ulaşacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada birinin kazada yaralandığını gördüyseniz:

  • En karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Rüyada trafik kazasında yaralandığını görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada araba kazasında yaralanmak yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun kazada yaralandığını görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada trafik kazasında yaralanmak barış ve sevgi içinde olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada birinin kazada yaralandığını görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada yakının trafik kazası geçirdiğini görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada vinç kazası görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments