Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak

Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak gelişmelerin olacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, yorulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak gördüyseniz:

  • Yaşca büyük veya tecrübeli kişilere fikir danışılabilir.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak çok büyük çalışmalara girileceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada trafik kazası geçirdiğini görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine inanılır.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve ölmek can bulacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine işaret eder.

Rüyada annenin trafik kazası geçirdiğini görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafik kaza geçirdiğini görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada trafik kazası geçirmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini duymak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments