Rüyada bir çocuğun yaralandığını görmek

Rüyada bir çocuğun yaralandığını görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, arzuların gerçekleşeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, kazancının artacağına, alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun yaralandığını gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işvereniniz size karşı anlayışsız tutumlara girebilir.

Rüyada çocuğunun kazada yaralandığını görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, maddi gücünün de daimi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yaralandığını görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun yaralandığını görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunda yara görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğun yaralandığını görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza tabir olunur.

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments