Rüyada çocuğunun çatıdan düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun çatıdan düştüğünü görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun çatıdan düştüğünü gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa ondan beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada çocuğunun çatıdan düştüğünü görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada çatı düştüğünü görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan düşeni görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına alamet eder.

Rüyada birinin çatıdan düştüğünü görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine tabir olunur.

Rüyada çatıdan birinin düştüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine inanılır.

Rüyada birini çatıdan düşerken görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, yetki ve imza sahibi olacağına işarettir.

Rüyada çatıdan düşüp ölmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, daima secde ve şükür edeceğine tabir olunur.

Rüyada çatıdan düşeceğini görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments