Rüyada adet bez görmek

Rüyada adet bez görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada adet bez gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Rüyada adet bezini yıkamak kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet bezleri görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada adetli bezi görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işarettir.

Rüyada başkasının adet bezini görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz adet bezi görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adet bezi değiştirmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işarettir.

Rüyada adet bezi yıkamak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada adetli bez görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments