Rüyada çocuğunu sopayla dövmek

Rüyada çocuğunu sopayla dövmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, ufkunun açılacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, kazancın gittikçe azalacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu sopayla dövmek gördüyseniz:

  • Olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada çocuğunu sopayla dövmek hayırlı terfiler alınacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada sopayla birini dövmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sopayla dövmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada eşini sopayla dövmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada birini sopayla dövmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bilardo sopası görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eli sopalı adam görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, geçiminin güçleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah sopa görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments