Rüyada eşini sopayla dövmek

Rüyada eşini sopayla dövmek herkesin önünde olacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, dinde olgunlaşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, gözyaşlarının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini sopayla dövmek gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda insanlar fikirlerinizi daha çabuk benimseyeceklerdir.

Rüyada eşini sopayla dövmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini sopayla dövmek maneviyata daha çok önem verileceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sopayla dövmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sopayla birini dövmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, prestij sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu sopayla dövmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine işaret eder.

Rüyada sopa görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına alamet eder.

Rüyada birinin sopayla kovaladığını görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalet eder.

Rüyada uzun sopa görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments