Rüyada çocuğunu perişan görmek

Rüyada çocuğunu perişan görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu perişan gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar toplum içerisindeki duruşunuzu olumlu etkileyebilir.

Rüyada çocuğunu perişan görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, donatacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini perişan görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi perişan görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü perişan görmek sevap işleyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada perişan olmak şansın ve kısmetin açılacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini perişan görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir insanı perişan görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayı perişan görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments