Rüyada perişan olmak

Rüyada perişan olmak bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada perişan olmak gördüyseniz:

  • Güvenilir kişilerle vakit geçirmeniz bazı konulara açıklık getirebilir.

Rüyada babasını perişan görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına alamet eder.

Rüyada babayı perişan görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada perişan görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, mevki edineceğine yorulur.

Rüyada birini perişan halde görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada bir kişiyi perişan görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi perişan görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına rivayet eder.

Rüyada bir insanı perişan görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü perişan görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments