Rüyada çocuğunu boğazlamak

Rüyada çocuğunu boğazlamak maddi konuların çözüme kavuşacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu boğazlamak gördüyseniz:

  • Yeni şeylere ihtiyacınız var.

Rüyada çocuğunu boğazlamak hayatının bir anda allak bullak olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına yorulur.

Rüyada kuzu boğazlamak kazançlı işlere girileceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine delalet eder.

Rüyada annesini boğazlamak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını boğazlamak hayatı boyunca hep sevileceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada inek boğazlamak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kedi boğazlamak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada bir kadını boğazlamak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yılanı boğazlamak işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments