Rüyada bir kadını boğazlamak

Rüyada bir kadını boğazlamak başarısının ve kazancının sürekli olacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, anne baba dualarının alınacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir kadını boğazlamak gördüyseniz:

  • Çalıştığınız ortamda yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, değişik düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada kadın boğazlamak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını boğazlamak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at boğazlamak bazen istemediği şeyler yapacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzu boğazlamak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına delalettir.

Rüyada anneyi boğazlamak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine işaret eder.

Rüyada horoz boğazlamak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına alamet eder.

Rüyada dana boğazlamak düşmanını alt edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek boğazlamak paslı bir çiviye basabileceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments