Rüyada inek boğazlamak

Rüyada inek boğazlamak sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, düşmanlarını kaybetmeye, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada inek boğazlamak gördüyseniz:

  • Sıkıştığınız anda ise gevşeyip sakin kafayla düşünmeye çalışın.

Rüyada inek boğazlamak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine alamet eder.

Rüyada sığır boğazlamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini boğazlamak çok büyük hayır duaları alacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk boğazlamak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını boğazlamak çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet eder.

Rüyada kadın boğazlamak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada at boğazlamak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada horoz boğazlamak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments