Rüyada kedi boğazlamak

Rüyada kedi boğazlamak işinde zarar edeceğine, kırılan kalbin onarılacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi boğazlamak gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir ilişki başarılarınızı daha da parlak hale getirebilir.

Rüyada kedi boğazlamak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çok büyük bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu boğazlamak sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Rüyada anneyi boğazlamak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada annesini boğazlamak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına yorulur.

Rüyada köpek boğazlamak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını boğazlamak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada horoz boğazlamak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına işaret eder.

Rüyada kızını boğazlamak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments