Rüyada çocuğunu bir yerde unutmak

Rüyada çocuğunu bir yerde unutmak haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu bir yerde unutmak gördüyseniz:

  • Her durumda biraz masrafa girmeniz kaçınılmaz bibi görünüyor.

Rüyada çocuğunu bir yerde unutmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada çantayı bir yerde unutmak ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine işaret eder.

Rüyada cüzdanı bir yerde unutmak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, aradığı kişiyi bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabıyı bir yerde unutmak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada bir şeyi bir yerde unutmak sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğini bir yerde unutmak malının ve kazancının tam olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çantasını bir yerde unutmak bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada montunu bir yerde unutmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments