Rüyada cüzdanı bir yerde unutmak

Rüyada cüzdanı bir yerde unutmak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada cüzdanı bir yerde unutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Rüyada cüzdanı bir yerde unutmak derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cüzdan unutmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına inanılır.

Rüyada cüzdanı unutmak bereketi ve zenginliği bulacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına rivayet eder.

Rüyada cüzdanını unutmak yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada cüzdanı evde unutmak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada telefonunu bir yerde unutmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, iyi konumlara geleceğine işaret eder.

Rüyada montunu bir yerde unutmak fesat ve kötü kimselerden olacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu bir yerde unutmak zor bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments