Rüyada çocuğuna bal yedirmek

Rüyada çocuğuna bal yedirmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, korkularının üzerine gideceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya tabir olunur.

Rüyada çocuğuna bal yedirmek gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda zıt fikirlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada çocuğa bal yedirmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına delalettir.

Rüyada çocuğuna bal yedirmek sevinçli haberler alınacağına, bir konuda destek alacağına alamet eder.

Rüyada petekten bal yediğini görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının bal yediğini görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye bal yedirmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına işaret eder.

Rüyada balkabağı yediğini görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bal yedirmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin bal yediğini görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Anneme benim anneme bal yedirğini gordüm