Rüyada bal yedirmek

Rüyada bal yedirmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, başarılarını ispat edeceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada bal yedirmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Rüyada ölüye bal yedirmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet eder.

Rüyada bal yediğini görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada birinin bal yediğini görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğa bal yedirmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin bal yediğini görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada ayıya bal yedirmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına yorulur.

Rüyada ölen birine bal yedirmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına delalettir.

Rüyada başkasının bal yediğini görmek büyük miktarda para kazanacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments