Rüyada ölüye bal yedirmek

Rüyada ölüye bal yedirmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, hak yoluna döneceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye bal yedirmek gördüyseniz:

  • Üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Rüyada ölüye bal yedirmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına delalettir.

Rüyada bebeğe bal yedirmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada petek bal yediğini görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkabağı yediğini görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, sorununu kolayca çözeceğine inanılır.

Rüyada bal kaymak yediğini görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalet eder.

Rüyada ayıya bal yedirmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işarettir.

Rüyada birinin bal yediğini görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin bal yediğini görmek sevaplarıyla allah’ın sevgisini kazanacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments