Rüyada çocuğa bal yedirmek

Rüyada çocuğa bal yedirmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, borçlarının artacağına, zafer elde edileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada çocuğa bal yedirmek gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Rüyada çocuğa bal yedirmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına alamet eder.

Rüyada çocuğuna bal yedirmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada petek bal yediğini görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kendine döneceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğe bal yedirmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin bal yediğini görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin bal yediğini görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine delalet eder.

Rüyada bal kaymak yediğini görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birine bal yedirmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments