Rüyada balkabağı yediğini görmek

Rüyada balkabağı yediğini görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkabağı yediğini gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz, sonuna kadar takip etmelisiniz.

Rüyada birine bal yedirmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin bal yediğini görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada bal yedirmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının bal yediğini görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin bal yediğini görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğa bal yedirmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada bal kaymak yediğini görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada petekten bal yediğini görmek en yukarılara çıkacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments