Rüyada çocuğun saçını kesmek

Rüyada çocuğun saçını kesmek ana baba dualarının alınacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, ağız tadına kavuşacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun saçını kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal problemleri hızla çözmek daha kolay olabilir.

Rüyada kendi çocuğunun saçını kesmek herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun saçını kesmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğun saçını kesmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğunun saçını kesmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu saçını kesmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun saçını kesmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun saçını kesmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun kafasını kesmek daha güzelleşeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments