Rüyada erkek çocuğun saçını kesmek

Rüyada erkek çocuğun saçını kesmek kısmetinin açılacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, rahatlayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun saçını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilirler.

Rüyada erkek çocuğun saçını kesmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun saçını kesmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu saçını kesmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğun saçını kesmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada kendi çocuğunun saçını kesmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun saçını kesmek mal ve para sahibi olacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun saçını kesmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğu kesmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments