Rüyada altın kelebek görmek

Rüyada altın kelebek görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ayaklandıracağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın kelebek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya inandığınız şeyler için vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Rüyada altından kelebek görmek ancak allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada altın kelebek görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kelebek bıçağı görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada kelebekten kaçmak dualarının gerçekleşeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelebekli toka görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine kelebek konduğunu görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına rivayet eder.

Rüyada denizde kelebek görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kozada kelebek görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments