Rüyada sarı kelebek görmek

Rüyada sarı kelebek görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı kelebek gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi bedeli olabilecek hatalardan uzak durmalısınız.

Rüyada sarı kelebek görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde kelebekler görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçında kelebek görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına alamet eder.

Rüyada kelebek yüzük takmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan kelebekler görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek böceği görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işaret eder.

Rüyada renkli kelebek görmek rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işaret eder.

Rüyada kelebekten korkmak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments