Rüyada çocuğunu kuyuya düşürmek

Rüyada çocuğunu kuyuya düşürmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kuyuya düşürmek gördüyseniz:

  • Dayanağı olmayan asılsız haberlere kesinlikle inanmamalısınız.

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu kuyuya düşürmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine delalet eder.

Rüyada birinin kuyuya düştüğünü görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada kuyuya düşeni görmek zaaflarına kapılacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments