Rüyada civcivin yumurtladığını görmek

Rüyada civcivin yumurtladığını görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, rütbe alacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada civcivin yumurtladığını gördüyseniz:

  • Sizi götürdükleri yerlere isteyip, istemediğinizi bile bile bilmeden gitmeniz, aktivitelere yapacak başka şey yok diye iştirak etmeniz olasıdır.

Rüyada civcivin yumurtladığını görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtladığını görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercinin yumurtladığını görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada yumurta yumurtlamak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Rüyada insanın yumurtladığını görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada kuşun yumurtladığını görmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işarettir.

Rüyada köpeğin yumurtladığını görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, aksiliklerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtladığını görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, hak yolundan ayrılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments