Rüyada yumurtladığını görmek

Rüyada yumurtladığını görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada yumurtladığını gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmemeniz durumunda olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada ördeğin yumurtladığını görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet eder.

Rüyada yılanın yumurtladığını görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin yumurtladığını görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, herkes tarafından saygı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavukların yumurtladığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada civcivin yumurtladığını görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kuşun yumurtladığını görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına işarettir.

Rüyada tavuk yumurtladığını görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada insanın yumurtladığını görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments