Rüyada civciv sesi duymak

Rüyada civciv sesi duymak sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, tatsızlıklar çıkacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, refaha erileceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada civciv sesi duymak gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Rüyada civciv sesi duymak kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayet sesi duymak hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalettir.

Rüyada fırtına sesi duymak rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada deve çanı sesi duymak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada yellenme sesi duymak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslık sesi duymak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada vakitsiz ezan sesi duymak çok para kazanacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin sesini duymak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments