Rüyada fırtına sesi duymak

Rüyada fırtına sesi duymak kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, dileklerinin kabul olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada fırtına sesi duymak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize sımsıkı bağlı kalacaksınız.

Rüyada fırtına sesi duymak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına inanılır.

Rüyada alarm sesi duymak yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, prestij kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşin sesini duymak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine delalet eder.

Rüyada zılgıt sesi duymak sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine yorulur.

Rüyada anne baba sesi duymak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada ölen babanın sesini duymak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada alkış sesi duymak rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, hileye, fesada bulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada şimşek sesi duymak sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments