Rüyada rengarenk civciv görmek

Rüyada rengarenk civciv görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada rengarenk civciv gördüyseniz:

  • Zorlandığınız bazı konular varsa, akışa bırakmak, yine, bir o kadar zor olabilir.

Rüyada rengarenk civcivler görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret eder.

Rüyada rengarenk civciv görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Rüyada rengarenk boya kalemleri görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada rengarenk boncuklar görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada rengarenk görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada rengarenk kalemler görmek evlat sahibi olunacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada rengarenk muhabbet kuşları görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine işarettir.

Rüyada saçları rengarenk görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments