Rüyada mezarlığa çiş yapmak

Rüyada mezarlığa çiş yapmak yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, sıkıntı yükleneceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına, üçüncü gözünün açılacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında,bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Rüyada mezarlığa çiş yapmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine işarettir.

Rüyada mezara çiş yapmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten çiş yapmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işarettir.

Rüyada çişini odaya yapmak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada bardağa çiş yapmak dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatağına çiş yapmak lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, şifa ve ilaç bulacağına delalet eder.

Rüyada merdivene çiş yapmak yıpranacağına, strese gireceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorgana çiş yapmak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments