Rüyada çocuğunu çiş yaparken görmek

Rüyada çocuğunu çiş yaparken görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu çiş yaparken gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki pozisyonunuzu veya ilerlemenizi değerlendirirken tuhaf yöntemler seçiyor olabilirsiniz.

Rüyada çocuğun çişini yaptırmak haneye nifak gireceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğu çiş yaptırmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna çiş yaptırmak bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun çişini yaptığını görmek yokluk ve fakirlik içinde olacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine inanılır.

Rüyada çiş yapan erkek çocuğu görmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu çiş yaparken görmek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada bir çocuğun çiş yaptığını görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments