Rüyada bardağa çiş yapmak

Rüyada bardağa çiş yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, hırsızlık yapacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardağa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü serbest bırakın, fikirler birbirleriyle yarışabilir.

Rüyada bardağa çiş yapmak kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvara çiş yapmak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalettir.

Rüyada çok fazla çiş yapmak canının kıymetini bileceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıya çiş yapmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta çişini yapmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda çiş yapmak kısmetinin bollaşacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada çiş yapmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine delalettir.

Rüyada koltuğa çiş yapmak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments