Rüyada çirkinleştiğini görmek

Rüyada çirkinleştiğini görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, asık yüzlerin güleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına delalettir.

Rüyada çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Duygusal konulardaki sorunları gizlilikle ele almalısınız.

Rüyada çirkin ağız görmek şifa göreceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin insanı çirkin görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini çirkin görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin birini görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada dişlerini çirkin görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada burnunu çirkin görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, üzüntülerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin el görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin çirkin olduğunu görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments