Rüyada burnunu çirkin görmek

Rüyada burnunu çirkin görmek dertlerin dermanının bulunacağına, allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına inanılır.

Rüyada burnunu çirkin gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız iş konularında fazla aktif olmamanız daha verimli olabilir.

Rüyada burnunu çirkin görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin saç görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada burun çirkin görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin burun görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yaşlı çirkin adam görmek yol kat edeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin damat görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada çirkin melek görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin ayak görmek kararlar alacağına, para ve zaman ayıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments