Rüyada çirkin olduğunu söylemek

Rüyada çirkin olduğunu söylemek hikmet sahibi olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada çirkin olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Rüyada çirkin olduğunu söylemek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada çirkin adamdan kaçmak bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü çirkin görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin gelin olmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, strese gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada insanı çirkin görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, ileri gideceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanın çirkinleştiğini görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insanı çirkin görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çirkin yaratık görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments