Rüyada cini boğmak

Rüyada cini boğmak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, gelirinin de artmayacağına inanılır.

Rüyada cini boğmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenin, yakında gayretlerinizin boşa gitmediğini görebilirsiniz.

Rüyada cini boğmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada cin boğmak kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada birini elleriyle boğmak olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin seni boğduğunu görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına inanılır.

Rüyada bebeği boğmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına yorulur.

Rüyada tavuk boğmak elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada horoz boğmak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulur.

Rüyada anneyi boğmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments