Rüyada çikolatalı pasta yapmak

Rüyada çikolatalı pasta yapmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, bir uzmana başvurulacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı pasta yapmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çikolatalı pasta yapmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı pasta yediğini görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çikolatalı yaş pasta yemek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada çikolata pasta görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı pasta yemek görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı pasta almak hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada çikolatalı pasta görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işaret eder.

Rüyada pasta çikolata görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments