Rüyada altın yüzük parmağına takmak

Rüyada altın yüzük parmağına takmak iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzük parmağına takmak gördüyseniz:

  • Sadece nasıl ilerleyeceğinizi şemalandırmanız gerekiyor.

Rüyada altın yüzük parmağına takmak elinin bolluğa kavuşacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine yorulur.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak gelişmelerin olacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağıma yüzük takmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments