Rüyada çiğ yumurta vermek

Rüyada çiğ yumurta vermek daha iyi şartlarda yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, pişman olacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta vermek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya yeteneklerinizden farklı şekilde faydalanılmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, kötü işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta kırmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada kırılmış çiğ yumurta görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta kusmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments