Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri garantilemek için taktik uygulamanız durumunda hamleniz karışıklık veya gerginlik yaratabilir.

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalettir.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta sarısı yemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine delalettir.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını yemek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış çiğ yumurta görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta atmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments