Rüyada kırılmış çiğ yumurta görmek

Rüyada kırılmış çiğ yumurta görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kendi işini açacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, hayata küseceğine, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış çiğ yumurta gördüyseniz:

  • Genelde karmaşık bir yapı içinde olacaksınız.

Rüyada çiğ yumurta kırıldığını görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış çiğ yumurta görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ yumurta atmak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet eder.

Rüyada çiğ yumurta sarısı yemek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık çiğ yumurta görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine inanılır.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta yemek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek ticaret ehli kimse olacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments