Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, beklenilen takdiri alacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta sarısı gördüyseniz:

  • Söyleyecek şeyleri olan bir kişi ilginizi çekmeyi başarabilir.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını yemek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına inanılır.

Rüyada çiğ yumurta sarısı görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Rüyada çiğ yumurta sarısı yemek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ yumurta kırmak küfürlü söze, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta atmak önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta görmek zor ve kötü günlerin geleceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments